Okçuluk Merkezi açılışa hazırlanıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Prof. Dr. Mustafa Şentop Spor Kompleksi içinde inşa edilen Okçuluk Merkezi açılışa hazırlanıyor.

SPOR 20.12.2023 12:34:00 0
Okçuluk Merkezi açılışa hazırlanıyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, açılış öncesi son hazırlıkları inceledi. Sporun genç nesiller üzerinde olumlu etkileri olduğunu, merkezin çocuklar ve gençler için önemli bir spor ve gelişim alanı olacağını ifade eden Başkan Uzunlar, tesiste ilk ok atışını da gerçekleştirdi. Okçuluk Merkezi’nde açılış öncesi son aşamaya geldiklerini söyleyen Uzunlar, “Bugün merkezimizin son hazırlıklarını denetledik ve ilk okları attık. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapacakları, aynı zamanda odaklanma ve disiplin gibi önemli becerilerini geliştirebilecekleri bu merkezimiz, okçuluk sporuna ilgi duyan tüm hemşehrilerimiz için harika bir fırsat sunacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

 

“OKÇULUK SPORU, ÖNEMLİ BİR DİSİPLİN”

 

Başkan Uzunlar, okçuluk sporunun, gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan önemli bir disiplin olduğunu ifade ederek, “Okçuluk Merkezi, genç nesillerin bu spor dalına olan ilgisini artırmak ve onlara sağlıklı bir ortam sunmak amacıyla hayata geçiriliyor. Süleymanpaşa Okçuluk Merkezi'nin, sporun yanı sıra karakter gelişimi, dayanışma ve takım ruhu gibi değerleri de gençlere aşılayacağına inanıyorum” dedi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ