Öğücü: Yatırımlarımız devam edecek

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu'da faaliyet gösteren Lila Group Yönetim Kurulu'na ziyarette bulundu. Lila Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Öğücü, "Bugün hem Çorlu TSO Üyelik Sert

EKONOMİ 9.07.2018 15:37:00 0
Öğücü: Yatırımlarımız devam edecek

Çorlu’da 1984 yılından bu zamana kadar dünya standartlarında temizlik kağıdı üretimi misyonu ile çalışmalarını sürdüren Lila Group, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerini fabrikasında ağırladı.

 

 

ZİYARETTE BULUNDU

 

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Lila Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Öğücü’ye gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı İzzet Volkan’a, 5. Meslek Komite Başkanı Nüvit Kırçuval, 5. Meslek Komite Başkan Yrd. Mustafa Kemal Atak, 5. Meslek Komite Üyesi Volkan Çelebi, 5. Meslek Komite Üyesi Cem Tunalı, 5. Meslek Komite Üyesi Ahmet Mert, 5. Meslek Komite Üyesi Gökhan Tunalı ve 5. Meslek Komite Üyesi Hasan Örengül yer aldı.

 

 

"YENİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ"

 

 

Türkiye’nin önde gelen sanayi bölgelerinden biri olan Çorlu’da, yaptığı üretimiyle dünyanın dört bir yanındaki 70 ülkeye ulaştıklarını dile getiren ve ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Celal Öğücü, “Bu ziyaretlerin Çorlu’da çalışmalarını sürdüren kurumlar ve odamızın gelecek dönem faaliyetleri için büyük faydası olduğuna inanıyoruz. Bugün hem ÇTSO Üyelik Sertifikamızı aldık hem de Lila Group olarak Maylo markamızla hayata geçirdiğimiz ‘TEGV’e 25 Bin Kitap Bağışı’ kampanyamıza ilişkin bilgileri kendileriyle paylaşma fırsatı bulduk.Çorlu’da üretim anlamında yaptığımız ve yapmayı planladığımız yatırımlarımız devam edecek; toplumsal fayda anlamında da yeni projelere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

KİTAP BAĞIŞINDA BULUNDULAR

 

 

Ziyaret sırasında Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan tarafından Celal Öğücü’ye Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Üyelik Sertifikası takdim edildi. Maylo, Migros ve TEGV iş birliği ile hayata geçirilen proje kapsamında, ziyarette bulunan komite üyeleri ve Başkan İzzet Volkan adına TEGV’e 5’er adet kitap bağışında bulunularak sertifikaları takdim edildi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ