Öğrenci servisleri denetledi

Can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol,denetim ve bilgilendirme çalışmalarını sürdüren Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması,öğrenci servislerini denetlemeye de devam ediyor.

EDİRNE 2.05.2024 11:44:00 0
Öğrenci servisleri denetledi

Can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarını sürdüren Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, öğrenci servislerini denetlemeye de devam ediyor. 

 

Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri tarafından Büyükdöllük Köyü’nde taşımalı eğitim ile öğrenim gören öğrencileri taşıyan okul servis araçları, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte denetlendi.

 

DENETİMLER SÜRECEK

 

Ayrıca 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında herhangi bir üzücü olaya sebebiyet vermeden taşımalı eğitime devam edilmesini sağlamak amacıyla temel trafik konuları hakkında şoför ve öğrencilere bilgi verildi. İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Trafik kazalarının engellenerek, can ve mal kaybının önlenmesi ve güvenli bir trafik akışının sağlanmasına yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” denildi. 

 

Haber / Abdullah GÜMÜŞ