Masaj salonlarına eş zamanlı fuhuş baskını: 9 tutuklama

Çorlu’da polis ekiplerinin 8 masaj salonuna düzenlediği eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 9’u tutuklandı.

TEKİRDAĞ 4.05.2024 13:58:00 0
Masaj salonlarına eş zamanlı fuhuş baskını: 9 tutuklama

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘fuhuşa yer temini ve aracılık etme’ suçu ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Çorlu’daki 8 masaj salonuna eş zamanlı operasyon düzenledi. 

 

ÇOK SAYIDA CİNSEL İÇERİKLİ MATERYAL ELE GEÇİRİLDİ 

 

Çorlu’daki masaj salonlarında masöz olarak çalışan kadınlara para karşılığında fuhuş yaptırıldığını tespit eden polis ekipleri, 8 salona düzenlediği eş zamanlı baskında, 16 şüpheliyi ve fuhuş yaptırıldığı tespit edilen 17 masöz kadını gözaltına aldı. Salonlarda yapılan aramalarda; fuhuşta kullanılan 29adet cep telefonu, 1 adet flashbellek, çok sayıda cinsel içerikli materyal ele geçirildi.

 

DOKUZ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 

 

Gözaltına alınan şüpheliler ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Şüphelilerden 9’u çıkarıldıkları mahkemece, ‘fuhuşa yer temin etme ve aracılık etme’ suçundan tutuklanırken, 7 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 17 masöz kadın hakkında da işlem yapıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ