Mahalle iftarları devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftarları kapsamında Bağlık ve Veliköy Mahallelerinde de sofralar kuruldu.

TEKİRDAĞ 26.03.2024 11:50:00 0
Mahalle iftarları devam ediyor

Bağlık Mahallesi’nde 24 Mart Pazar günü Çamlıbel Sokak’ta düzenlenen iftar programına yüzlerce vatandaş katıldı. Vatandaş, okunan ezanla birlikte oruçlarını açıp, tasavvuf müziği eşliğinde iftar etti.

 

YÜZLERCE VATANDAŞ KATILDI 

 

Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ile birlikte vatandaşlara yemek dağıtan Çerkezköy Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, yaptığı açıklamada “Ramazan birlikte güzel. Muhabbetimizi, dostluğumuzu ve birlikteliğimizi paylaştığımız iftar soframızda Bağlık Mahallemizdeki hemşehrilerimiz ile buluştuk” dedi. 

 

“HOŞGÖRÜYÜ VE BİRLİKTELİĞİ PAYLAŞTIK” 

 

İftar sofraları, 25 Mart Pazartesi günü de Veliköy Mahallesi’nde kuruldu. VeliköyMahallesi sakinleri,Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nda aynı sofra etrafında oruçlarını açtı, dualar etti. Vatandaşlara yemek dağıtan ve sonrasında masaları gezerek, vatandaşlarla sohbet eden ve hayırlı Ramazanlar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, “Hoşgörüyü ve birlikteliği paylaştığımız iftar sofralarımızda Veliköy Mahallesi’nde hemşehrilerimiz ile bir araya geldik” dedi. 

 

Haber / İrem BANÇO