Lavanta bahçesinin özel konukları

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın sponsorluğunda Ametist Lavanta Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

GÜNDEM 4.07.2024 14:03:00 0
Lavanta bahçesinin özel konukları

4 yıl önce Kızılpınar’da kadın girişimci Ayşe Avcı tarafından oluşturulan, doğal stüdyo ve doğal ürünlerden oluşan kahvaltı çeşitleriyle vatandaşları ağırlayan Ametist Lavanta Bahçesi’nin dünkü konukları Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, dernek yönetimi ve üyeler oldu. 

 

 

 

 

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Özel insanlar ve aileleri kahvaltıda bir araya gelirken, kahvaltı etkinliğinin Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın sponsorluğunda düzenlendiğini belirten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Etkinlik nedeniyle çok mutlu olduk. Çocuklarımıza böyle güzel bir alanda etkinlik gerçekleştirmek gerçekten çok güzel oldu. Dernek üyelerimiz aileleri ile birlikte güzel bir vakit geçirdi” diyerek Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve kendilerini ağırlayan işletmeci Ayşe Avcı’ya teşekkür etti. 

 

 

 

 

“ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLERE DOKUNMAK”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerinin bu yılki en değerli misafirleri olduğunu ifade eden işletmeci Ayşe Avcı da “Bizler buraya gelenleri müşteri olarak değil misafir olarak ağırlıyoruz. Biz işletmeci değiliz, kadın girişimciyiz. O nedenle her gönüle dokunuyoruz. Önemli olan gönüllere dokunmak. Bu etkinlikte Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi. 

 

 

 

 

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

 

Özel insanlar ve aileleri kahvaltının ardından, lavanta bahçesinde bol bol fotoğraf çektirerek keyifli anlar yaşadı. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU