Klima ve vantilatör satışları patladı

Klima ve vantilatör satışları patladı

Çerkezköy'de aşırı sıcaklar nedeniyle klima ve vantilatör satışları adeta patladı. Yurt genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de aşırı sıcaklar etkisini iyice arttırdı.

Aşırıcı sıcaklardan bunalan vatandaşlar evlerinde serinlemenin yolunu ise klima ve vantilatör almakta buluyor.

 

YOĞUN TALEP VAR

 

Zafer Gıda BEKO Bayii sahipleri Mustafa Uğraş ve Bülent Uğraş klima ve vantilatör satışlarında geçen seneye göre yüksek oranda bir artışın söz konusu olduğunu belirttiler. Konuyla ilgili bilgilere veren ve Bülent Uğraş, “Klima ve vantilatör satışlarımız fazlasıyla artmış durumda, yoğun bir talep var. Servislerimiz bu yoğun talebi karşılamak için hızla çalışıyorlar. Bu işte biraz yumurta kapıya dayandıktan sonra çözüm aramak gibi oluyor. Aslında yaz sıcakları başlamadan öncede klima ve vantilatör ihtiyaçları giderilebilir. Sıcaklar başlayınca herkes bir yandan çözüm olarak klima ve vantilatöre rağbet gösteriyor.”dedi.

 

“2 BİN İLE 10 BİN TL ARASINDA FİYATLAR DEĞİŞİYOR”

 

Klima ve vantilatör fiyatlarından bahseden Bülent Uğraş ise, “Önceki seneye göre yoğun olarak bir talep var. Bizde hem kendimiz hem de teknik ekibimiz olarak vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Herkes tabii kendi bütçesine göre klima veya vantilatör tercih ediyor. Klimada an 2 bin TL’den 10 bin TL’ye kadar, vantilatörlerde de hu fiyatlar en az 120 TL’den 150 TL’ye kadar çıkıyor.”şeklinde konuştu.

 

Haber / Celal KARAKURT