Tarih: 30.12.2012 19:11

Kızılpınar Belediyespor gol olup yağdı

Facebook Twitter Linked-in

 1. Amatör küme B grubunda mücadele eden Kızılpınar Belediyespor kendi sahasında Saray temsilcisi Büyükyoncalıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Kızılpınar Belediyespor karşılaşmadan 9-1’lik skor ile galip ayrılarak puanını 26 yaptı.
1.Amatör Küme B Grubu’nda Sultanköy Belediyespor ile şampiyonluk yolunda çekişen Kızılpınar Belediyespor haftayı bol gollü galibiyet ile tamamladı.
KARŞILAŞMA 13.00’DE BAŞLADI
Kızılpınar Sahası’nda Pazar günü saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor Uğur, Serdar, Yunus, Tevfik, Abuzer, A.Kadir, Bahadır, Mustafa, Caner, Yasin, Sinan ilk onbiri ile çıkarken, rakip Büyükyoncalıspor ise Oğuz, Nurullah, Hakan, Fatih, Aytun, Sertan, Fırat, Fuat, Semih, Batuhan , Mikail kadrosu ile çıktı.
KIZILPINAR GOLÜ ERKEN BULDU
Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya ilk dakikalardan itibaren ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor etkili oldu. İlk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına almayı bilen Kızılpınar Belediyespor karşılaşmanın 5.dakikasında arzuladığı gole golcü oyuncusu Caner ile ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Caner düzgün vuruşla topu ağlara göndererek ev sahibi ekibi karşılaşmada öne geçirdi.
İKİNCİ GOL BAHADIR İLE GELDİ
Kalesinde golü erken gören Büyükyoncalıspor ise oyun disiplininden kopmamaya çalıştı. Rakibinin savunmada yaptığı hataları iyi değerlendiren Kızılpınar Belediyespor 9.dakikada farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan gelişen ev sahibi ekip atağından yapılan ortayı iyi takip eden Bahadır kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek Kızılpınar Belediyespor’u Büyükyoncalıspor karşısında 2-0 öne geçirdi.
KIZILPINAR ÇOK RAHAT
Karşılaşmada iki farklı öne geçen Kızılpınar Belediyespor rahat bir nefes alırken, saha zeminin kötü olduğu karşılaşmada Büyükyoncalıspor atak bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın 12.dakikasında ani bir atak geliştiren Büyükyoncalıspor’da Fatih’in ara pası ile hareketlenen Fırat müsait pozisyonda topu değerlendiremedi. Üçüncü gol için ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip 15.dakikada farkı üçe çıkardı. Büyükyoncalıspor savunmasının yaptığı hatayı iyi değerlendiren Sinan yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Oyun hakimiyetini üçüncü golden sonra tamamen eline alan Kızılpınar Belediyespor rakibi Büyük Yoncalıspor a hem hücumda hem savunmada göz açtırmadı
ŞIK BİR PAS VE ŞIK BİR GOL
Seyircilerine gol resitali yaşatan Kızılpınar Belediyespor aradığı dördüncü golü bulmakta fazla zaman kaybetmedi. Maçın 19 dakikasında savunmayla girdiği mücadelede topu kazanan Mustafa şık bir pas attığı topu Kadir’e gönderdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Kadir’de boş ağlara topu göndererek farkı dörde çıkardı. İlk yirmi dakikada gelen dört golle birlikte Büyükyoncalıspor oyun disiplininden tamamen koptu. Kızılpınar Belediyespor’un geliştirdiği ataklar karşısında zorlanan Büyükyoncalıspor  sağ kanatta yaptığı ataklarda rakip kalede gol arasa da istediğini elde edemedi.
KIZILPINAR FIRTINASI KESİLMEDİ
Oyun içerisinde iki gol asist yapan Mustafa’nın sol kanattan yaptığı uzun pas ile  kaleciye ile karşı karşıya kalan Bahadır topu dışarı atarak takımının beşinci gol fırsatını kaçırdı. Bol atak geliştiren Kızılpınar Belediyespor beşinci golü Mustafa ile buldu. Ağırlaşan zeminde Büyükyoncalıspor’lu oyuncuların uzaklaştıramadığı topta Mustafa müsait pozisyonda topu ağlara göndererek skoru 5-0 yaptı. Kalesinde gördüğü beş golden sonra umutlarını tamamen kaybeden Büyükyoncalıspor kalecisi Oğuz Kızılpınar Belediyespor’un uzaktan denediği sert şutlar karşısında zorlandı.
İLK DEVREDEN ALTI GOL ÇIKTI
Oyun da tamamen tek kale oynayan Kızılpınar belediye spor takımı rakip takım savunmasını ablukaya aldı yaptığı keskin ataklarla gol arayan Kızılpınar Belediyespor altıncı gole ise ikinci golün sahibi Bahadır ile ulaştı. İlk devre tek kale bir futbol ortaya koyan Kızılpınar Belediyespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekibin altı gollü üstünlüğü ile tamamlandı.
BÜYÜKYONCALI TUTUNAMADI
Karşılaşmanın ikinci devresine Büyükyoncalıspor’un vuruşu ile başlandı. İlk yarıya yedek kadroyla çıkan Kızılpınar Belediyespor oyuncu değişikliğine giderek Yasin’in yerine Fahrettin, Tevfik ‘in yerine de Murat’ı alarak hem savunma da hem de hücum da daha etkili olmak istediklerini gösterdi  İkinci yarıya daha defansif bir oyun sergileyen Büyükyoncalı spor savunmada adeta etten duvar ördü. Kızılpınar Belediyespor rakip takımın defansını aşamayınca  ağırlığı kanatlara yayarak  gol aramaya başladı.
YONCALI ŞEREF SAYISINI BULDU
Yaptığı sağlı sollu ataklara gol bulmakta gecikmeyen Kızılpınar Belediyespor yedinci golü ikinci devre oyuna dahil olan tecrübeli oyuncu Fahrettin ile buldu. Her iki takımında iyi bir oyun ortaya koyduğu ikinci devrede Büyükyoncalıspor şeref sayısını Fuat ile buldu. Kızılpınar Belediyespor savunmasının uzaklaştıramadığı topta ceza sahası içinde topla buluşan Fuat topu ağlara göndererek farkı altıya indirdi. Golden sonra çabuk toparlanan ev sahibi takım yine sağlı sollu ataklarla gol arayışlarına devam etti.
YONCALI KONTROLÜNÜ KAYBETTİ
Maçın 70 dakikasında Sinan’ın sol taraftan ortaladığı  topta kaleci Oğuz kale önünde oluşan çamura saplanarak düştü. Topla buluşan Serdar kaleci Oğuz’un hatasını iyi değerlendirerek topu boş ağlara göndererek skoru 8-1 yaptı. Bu dakikada gelen golle birlikte oyun disiplininden tamamen kopan Büyükyoncalıspor hiçbir şekilde varlık gösteremedi. Ataklarına son gaz devam eden Kızılpınar Belediyespor hücumu genişleterek sahanın tamamına yaymasını bildi. 83.dakikada Büyükyoncalıspor’da defansın hatasını iyi değerlendirmeye çalışan Fuat rakibi ile girdiği ikili mücadelede sakatlanıp yerini takım arkadaşı Gürbüz’e bırakarak oyundan çıktı.
26 PUANA YÜKSELDİ
Hücumda bütün hakimiyeti elinde bulunduran Kızılpınar Belediyespor bulduğu bütün boşlukları iyi değerlendirmeye çalıştı. Fahrettin’in yaptığı asist ile kaleci ile karşı karşıya kalan Bahadır önemli pozisyonu iyi değerlendiremedi. 85.dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Fahrettin mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 9-1 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınar Belediyespor’un 9-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Kızılpınar Belediyespor puanını 26 yaparken, Büyükyoncalıspor ise bu haftada puanla tanışamayarak ligin dibindeki yerini korudu. 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —