Kızılay yöneticileri ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Türk Kızılay’ının Kırklareli İl Merkezi Yönetimi ve gönüllüleri ile iftar sofrasında bir araya geldi.

KIRKLARELİ 26.03.2024 15:10:00 0
Kızılay yöneticileri ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kızılay Genel Merkezi Teşkilat Birimi Başkan Yardımcısı Berat Barin, Teşkilatlanma Birimi 1. Bölge Koordinatörü Fatih Onur Özker, Eğitim Birimi 1. Bölge Koordinatörü Ömer Arif Ercan ve Kırklareli Genç Kızılay İl Başkanı Doğa Güler'i Valilik makamında kabul etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ekici, Kızılay Genel Merkezi Teşkilat Birimi Başkan Yardımcısı Berat Barin,Teşkilatlanma Birimi 1. Bölge Koordinatörü Fatih Onur Özker, Eğitim Birimi 1. Bölge Koordinatörü Ömer Arif Ercan ve Kırklareli Genç Kızılay İl Başkanı Doğa Güler ile bir süre sohbet etti. Kırklareli’nde Kızılay tarafından yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Ekici, Kızılay Teşkilatı yöneticilerin ve gönüllülerine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.  Vali Birol Ekici, akşam da iftarda Türk Kızılay’ının Kırklareli İl Merkezi Yönetimi ve gönüllüleri ile iftar sofrasında bir araya geldi.

 

Haber / Erdal AYDIN