Kırılan rögar tehlike saçıyor!

Çerkezköy’e bağlı Kızılpınar Atatürk Mahallesi Yakacık Sokak üzerindeki manzara hem tehlike saçıyor, hem hayrete düşürüyor. Her gün yüzlerce insanın kullandığı sokaktaki manzara kazalara davetiye çıkarıyor.

GÜNDEM 9.05.2024 10:10:00 0
Kırılan rögar tehlike saçıyor!

Sokaktaki Türk Telekom’un internet ve telefon kablolarının geçtiği hattın üzerindeki rögar kapağı kırılmış durumda. Günlerdir onarılmayan rögar kapağı özellikle gece saatlerinde büyük tehlike arz ediyor. 

 

SORUN BİR TÜRLÜ ÇÖZÜLMÜYOR

 

Vatandaşlar can güvenliğini tehdit eden bu soruna bir an önce müdahale beklerken kendilerince alınan tedbir ise ayrı bir sorun teşkil ediyor. Çukurun kenarına konulan duba ve şeritler sadece kazaya davetiye çıkarıyor. Özellikle gece saatlerinde durumu daha da tehlikeli hale getiriyor.

 

HANGİSİNE KIZALIM?

 

Sorunun hangisine kızacaklarına şaşıran sokak sakinleri; “Kırılan rögara mı kızalım, çözülmeyen sorunlara mı kızalım, alınan tedbirlere mi yanalım? Hangisine kızacağımıza şaşırıyoruz” şeklindeki ifadelerle konuya tepkilerini dile getiriyor. Haftalardır Türk Telekom yetkililerine ulaşmaya çalıştıklarını fakat bir sonuca ulaşamadıklarını dile getiren sokak sakinleri sorunun bir an önce çözülmesini bekliyor. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ