Kariyer etkinlikleri düzenlendi 

Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu ile Kariyer Merkezi'nin iş birliğiyle Kariyer Etkinliği düzenlendi. Etkinliğe hazırlık bölümünde okuyan öğrencilerin haricinde farklı bölüml

GÜNDEM 26.01.2022 11:34:00 0
Kariyer etkinlikleri düzenlendi 

Yüksekokul bünyesinde eğitim gören hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin de katkılarıyla çevrim içi etkinlik düzenlendi. Prof. Dr. Handan Köksal, Öğr. Gör. Dr. Ayşe Tuna ve Öğr. Gör. Dr. Fatma Bilge Atay tarafından organize edilen etkinliğin moderatörlüğünü Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanları yaptı.

 

BÖLÜMLER ARASI KÖPRÜ KURMAK AMAÇLANDI 

 

Her hafta bir bölümden katılımcının yer aldığı etkinlikle öğrencilerin bölümleri hakkında bilgi edinmelerini sağlamak, sorularını cevaplamak, kariyerleri ile ilgili daha fazla farkındalık oluşturmak ve hazırlık birimleriyle bölümler arasında köprü kurmak amaçlandı.

 

SUNUMLAR YAPILDI

 

Makine Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Susantez, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Enis Barış Bulut, İngilizce Öğretmenliği Bölümünden Doç Dr. Kutay Uzun, Almanca Öğretmenliği Bölümünden Arş. Gör. Dr. Selma Akol, İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümünden Öğr. Gör. Dr. Alize Can Rençberler, Almanca Mütercim Tercümanlık Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Aykut Haldan, Bulgarca Mütercim Tercümanlık Bölümünden Dr. Ör. Üyesi Mümin İsov ve Arş. Gör. Serkan Cömertel, Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Semiha Kartal ve Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ertan Varlı, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Erasmus Ofisinden Öğr. Gör. Özay Ak bölüm ve programları hakkında genel bilgilendirme sunumları yaptı.

 

DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTILAR 

 

Etkinliğe hazırlık bölümünde okuyan öğrencilerin haricinde farklı bölümlerde öğrenime devam eden öğrenciler de katılarak kendi deneyimleriyle ilgili bilgiler verdi. 

 

Haber / Erdal AYDIN