Kapaklıspor uzatmalarda yıkıldı 2-3

Bölgesel Amatör Lig 2.grupta 10.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor deplasmanda Feriköyspor’a konuk oldu.

SPOR 7.12.2023 11:47:00 0
Kapaklıspor uzatmalarda yıkıldı 2-3

Feriköy Stadyumu'nda Çarşamba günü saat 14.30’da oynanan karşılaşmayı İlayda Nihal Çetiner yönetirken, yardımcılıklarını ise Melis Ceyda Güzel ve Ardahan Işık yaptı. 

 

FERİKÖY’DE OYNANDI 

 

Feriköyspor karşılaşmaya Murat Çoşkun, Güven Şen, İsmail Emre Kara, Musa Demir, Ömer Arslan, Ertuğrul Köktürk, Emirhan Özdemir, Berke Avaz, Selman Eser, Emir Çilli, Yunuf Enes Çoşkun kadrosu ile çıkarken, Kapaklıspor ise karşılaşmaya Yusuf, Cahit, Uğur, Berat, Göksel, Buğra, Enes, Yusuf, Emre, Şaban, Faik Can ilk onbiri ile çıktı. 

 

 

 

 

FARK İKİYE ÇIKTI 

 

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken, ilerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 45’inci dakikasında ev sahibi ekipte Emirhan Özdemir düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını karşılaşmada öne geçirdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip Feriköyspor 58’inci dakikada Selman Eser’in golüyle farkı ikiye çıkardı. 

 

 

 

 

KAPAKLISPOR’DAN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ 

 

İki farklı mağlup duruma düşmesine rağmen oyundan kopmayan Kapaklıspor 66’ıncı dakikada Şaban Uçar ile farkı bire indirdi. Farkı bire indirdikten sonra toparlanan Kapaklıspor 72’inci dakikada son haftaların golcüsü Faik Can Engin ile skoru eşitledi. 2-0’dan müthiş geri dönüş yaparak büyük moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda galibiyet golünü aradı. 

 

UZATMALARDA TESLİM 

 

Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın uzatma dakikalarında Görkem Özkul topu ağlara göndererek ev sahibi ekibi karşılaşmada bir kez daha öne geçirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada Feriköyspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Feriköyspor bu galibiyetle puanını 22 yaparak averajla üçüncü sıradaki yerini korurken, Kapaklıspor ise bu sezon beşinci mağlubiyetini alarak 13 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA