Kapaklılı çocuklar, karne şenliğinde doyasıya eğlendi

Kapaklı Belediyesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için Karne Şenliği düzenledi. Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Balo Salonu'nda düzenlenen şenli

GÜNDEM 27.01.2022 14:52:00 0
Kapaklılı çocuklar, karne şenliğinde doyasıya eğlendi

Kapaklı Belediyesi tarafından 5-15 yaş arası çocuklar için bugün 11.00 – 17.00 saatleri arasında çocuk atölyeleri, kostümlü animatörler ve birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer aldığı Karne Şenliği düzenlendi.

 

 

PAMUK ŞEKER, POPCORN VE BALON DAĞITILDI

 

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Ocak Ayı Kültür Sanat etkinlikleri, çocuklara özel hazırlanan Karne Şenliği ile devam etti. Şenlik kapsamında çocuk atölyeleri ve kostümlü animatörler gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlenirken, etkinliklere katılan çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır ve balon dağıtıldı. Çocuklarını izleyen velilere ise belediye tarafından çay ve kahve ikram edildi.

 

 

ATÖLYELERDE HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

 

Takı Tasarım Atölyesi, Tahta Oyuncak Atölyesi, 1001 Surat Atölyesi, Magnet Atölyesi ve Kitap Ayracı Yapım Atölyesi olmak üzere toplam 5 atölyenin yer aldığı şenlikte, çocuklar hem eğlendi hem öğrendi. Ayraç Yapım Atölyesi’nde tahta çubukları boyayarak, üzerine diledikleri süslemeleri yapıştıran çocuklar, 1001 Surat Atölyesi’nde ise hamurdan şekiller yaptı. Etkinlikte vücut taraması yapan ve uzaktan kumandasız çalışan sensörlü oyun konsolu da yoğun ilgi gördü.

 

 

PALYAÇOLAR İLGİ GÖRDÜ

 

Pamuk Prenses, Mickie Mouse, LOL bebek ve diğer çizgi film karakterlerinin kostümlerini giyen animatörler ile halat çekmece, halka atma ve Jenga gibi çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, palyaçolara da ilgi gösterdi. Yüz boyama standının önünde sıraya giren minikler, tatilin tadını doyasıya çıkardı.

 

 

YENİ ARKADAŞLIKLAR KURDULAR 

Patlamış mısır ve pamuk şeker stantlarında sıraya giren çocuklar, etkinlik boyunca arkadaşlıklar da kurdu. Etkinlik boyunca Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, salonda güvenlik önlemi alırken, etkinliklerin olduğu alana alınmayan veliler ise çekilen güvenlik şeridinin arkasından çocuklarını izledi.

 

 

SALON RENGARENK BALONLARLA SÜSLENDİ

 

Salon rengarenk balonlarla ve süslemelerle renklendirilirken, etkinlikten memnun kaldığını dile getiren veliler, organizasyon için Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür etti. Öte yandan, karneleri ile birlikte şenliğe gelen bazı çocuklar, Karne Şenliği Hatırası yazılı standın önünde fotoğraf çekildi. 

 

Haber / Buse SERİN