Kapaklı Meclisi, Perşembe günü toplanacak

Kapaklı Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısını 2 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapacak. Toplantıda 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanacak.

GÜNDEM 27.04.2024 16:48:00 0
Kapaklı Meclisi, Perşembe günü toplanacak

 

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak olan toplantıda açılış ve yoklamanın ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan Cadde İsmi Verilmesi konulu yazı görüşülecek. 


7 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLECEK


Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sunulan Şehit Yalçın Gürbüz sokak üzerinde bulunan isimsiz parka isim verilmesi konulu yazının görüşülmesinin ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 1/1000 Ölçekli Kapaklı İlave Revizyon İmar Planına askı süresinde gelen itirazların karara bağlanması konulu yazı görüşülecek. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan Cumhuriyet Mahallesi 501 ada 1, 2, 3, 4, 5 ve 8 Parsellere ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Nazım Uygulama İmar Planı değişikliği konulu yazının görüşülmesinin ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Dolu Kadro değişikliği konulu yazı görüşülecek. 

 


2023 MALİ YILI KESİN HESABI GÖRÜŞÜLECEK


İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Meclis Üyesi Huzur Hakkının şartlı bağış olarak kabul edilmesi konulu yazının görüşülmesinin ardından toplantının son gündem maddesinde ise Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından sunulan Kapaklı Belediyesi 2023 Mali Yılı Kesin Hesabı konulu yazı görüşülecek. 


Haber / Gülveren ALTUNOĞLU