Kapaklı Emniyeti'nden yasa dışı silah ticaretine büyük darbe

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yasadışı silah ticaretine yönelik ilçe merkezinde düzenlediği operasyonda bir şahsın işyerinde, evinde ve aracında yapılan aramalarda çok sayıda silah, fişek, bıçak ve kılıç ele geçirdi.

GÜNDEM 28.06.2024 13:35:00 0
Kapaklı Emniyeti

Kapaklı’da geçtiğimiz hafta, Cumhuriyet Mahallesi'nde çocukların kavgasına büyükler de karışınca iki grup arasında çıkan kavganın büyümesi sonucu 27 yaşındaki Hacı Çelik, bıçaklanarak ağır yaralanmış ve hastanede hayatını kaybetmişti. Olay yerinde yapılan incelemelerde, çok sayıda boş kovan bulunmuş ve polis geniş çaplı bir soruşturma başlatmıştı. 23 Haziran Pazar gecesi de Mevlana Mahallesi Songül Sokakta meydana gelen olayda kayınpederi M.Ç. ve kayınbiraderi M.A.Ç. tarafından silahla vurulan Emrah Mengübeti hayatını kaybetmişti. 

 

 

 

 

EV, İŞYERİ VE ARACINDA ARAMA YAPILDI

 

Kapaklı’da son günlerde peş peşe cinayet ve yaralama olayları yaşanırken, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü yasadışı silah ticaretine yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kapaklı polisi, ilçe genelinde yasa dışı silah ticaretine yönelik yapılan saha çalışmaları ve istihbari bilgiler sonucu ruhsatsız silah satışı yaptığı bilgisi edinilen E.K.(40) isimli şahsın işyeri, ikameti ve aracında arama yaptı. 

 

 

 

 

22 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

 

Yapılan aramalarda 11 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet kurusıkı tabanca, 5 adet av tüfeği, 3 adet kılıç, 116 adet oluklu mekanizmalı bıçak, 450 adet kurusıkı tabanca fişeği, 12 adet dolu fişek, 5 bin 120 adet av tüfeği fişeği ve 52 bin 150 TL nakit para ele geçirildi. Şüpheli E.K. polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ