Kadına El Kalkmaz

Edirne Valiliği tarafından başlatılan 'Kadına El Kalkamaz' isimli farkındalık çalışması kapsamında, kentte değişik noktalarda el ilanı ve broşür dağıtıldı.

GÜNDEM 5.08.2022 14:49:00 0
Kadına El Kalkmaz

Edirne Valiliği koordinesinde; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Müftülüğü işbirliğinde kent merkezinde erkeklere yönelik başlatılan farkındalık çalışmaları kapsamında namaz vakitleri sonrası camii çıkışlarında, Saraçlar ve Çilingirler Caddesinde, Esentepe mevkiinde, sanayi, otogar ve erkeklerin yoğun olarak vakit geçirdiği alanlarda vatandaşlara el ilanı ve broşür dağıtıldı.


BELİRLİ ARALIKLARLA DEVAM EDECEK


Çalışmalar kapsamında Edirne'de esnaflar da ziyaret edilerek “Kadına El Kalkamaz” vurgusu yapıldı. Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlara yönelik “Kadına El Kalkamaz” mottosu ile kamu spotları izletilerek, farkındalık çalışmaları düzenlenirken vatandaşlara el ilanı ve broşür dağıtıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada kadına yönelik şiddet ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmanın belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi. 


Haber / Menşure KARDEŞ