İtfaiye Haftası'na pastalı kutlama

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, İtfaiye Haftası kapsamında Lüleburgaz İtfaiye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İtfaiye personelinin su takı sürpriziyle karşıla?

GÜNDEM 29.09.2021 16:12:00 0
İtfaiye Haftası

İtfaiye ekipleri Başkan Gerenli’yi su takıyla karşılarken, 2 itfaiye aracının su takı yaptığı sürprizde, Başkan Gerenli takın altından geçti.

İtfaiyecilerin sadece Türkiye’de değil bütün dünyadaki en önemli işlerden birini yaptığını ifade eden Başkan Gerenli, “Son derece kutsal bir görev icra ediyorsunuz. Önce can, sonra mal güvenliğini sağlıyorsunuz. Sadece insan değil, bütün canlılara yardımcı oluyorsunuz. Sadece yangın değil, her türlü afet durumunda en güvendiğimiz insanlarsınız. Ben Lüleburgaz İtfaiyesi’ne çok güveniyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Siz de kendinizle gurur duyun. Bu onurlu, gururlu mesleği sonuna kadar başınız dik ve gururla yapmaya devam edin” dedi. Ziyarette Başkan Gerenli, personellerle birlikte pasta keserek İtfaiye Haftası’nı kutladı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ