İkinci dönem 15 Ocak’ta başlayacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ücretsiz olarak 5’incisi düzenlenen Yetişkin Kış Spor Kurslarının 1’inci dönemi tamamlandı.

SPOR 2.01.2024 13:34:00 0
İkinci dönem 15 Ocak’ta başlayacak

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl beşincisi organize edilen Yetişkin Kış Spor Kursları 10 farklı branşta gerçekleştiriliyor.

 

 

 

 

İKİ BİNE YAKIN KURSİYER KATILDI 

 

Birinci dönemi 9 Ekim Pazartesi günü başlayan Yetişkin Kış Spor Kursları, 29 Aralık Cuma günü sona erdi. Toplam 12 hafta süren Yetişkin Kış Spor Kurslarının 1’inci dönemi, 2 bine yakın kursiyerin katılımıyla tamamlandı.

 

 

 

 

GÖSTERİ SUNDULAR 

 

Yetişkin Kış Spor Kursları 1. Dönemi kapsamında kapanış programı da düzenlendi. Programda Zumba, Halk Dansları, Latin Dansları ve Modern Danslar kursiyerleri, hazırladıkları gösterileri izleyenler için sergiledi. Gösterileri için kursiyerleri tebrik eden Başkan Akay, “Tüm kursiyerlerimize de katılımları için teşekkür ediyorum” dedi. Yetişkin Kış Spor Kursları 1. Dönem Kapanış Programı sonunda tüm kursiyerlere katılım sertifikaları ve kurs eğitmenlerine de çiçek takdim eden Akay, Yetişkin Kış Spor Kurslarının 2’nci döneminin 15 Ocak Pazartesi günü başlayacağını da sözlerine ekledi.

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ