Hijyen Yönetmeliği anlatıldı

Hijyen Yönetmeliği anlatıldı

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği ile Et ve Et Ürünleri Tebliği Hakkında ilçe müdürlüklerinde Gör

 İLÇELERDE DE EĞİTİM DÜZENLENECEK
Toplantıda Tekirdağ sınırları içinde faaliyet gösteren perakende işletmelere (Kasap, Tavuk Satış Yeri, Şarküteri ve Market gibi vb) İlçe Müdürlüklerinin organize edecekleri toplantılarla eğitim verilmesi kararlaştırıldı. Toplantıya İl Müdür Yardımcısı Serkan Alkan ve Gıda ve Yem Şube Müdürü Kamil Yaman da katıldı. Gıda ve Yem Şube Müdürlüğünde görevli Ziraat Yüksek Mühendisi Arzu Soyak, Veteriner Hekim Bilal Emül, toplantıda katılımcıları bilgilendirdi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN