Helvacıoğlu: İkinci yarıya hazırız

Cumhur İttifakı Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, Yeni Mahalle’de düzenlenen mahalle mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi.

EDİRNE 26.03.2024 16:13:00 0
Helvacıoğlu: İkinci yarıya hazırız

Mitinge Engelsiz Yaşam Vakfı’nın gönüllü sanatçıları Nuri Alço, Burak Kibar, Keşanlı Yaşam ve Nehir Aren de konuk oldu. 

 

Mitingde konuşan AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, “Keşan’a çok hizmetler yaptık. 2010 yılının Keşan’ını devir aldık. 5 yılda 15 yıllık iş yaptık. Sizlerin desteği ile 5 yılda 15 yıllık iş yapamaya geliyoruz. Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımızın destekleriyle, hükümetimizin katkılarıyla, Mustafa Başkanımızın çalışkanlığı ile Keşan’ımıza hizmet ettik ve daha da hizmet edeceğiz” dedi. 

 

NE YAPTINIZ NE YAPACAKSINIZ ONLARI SÖYLEYİN”

 

MHP İlçe Başkanı Adnan İnan ise “Siyasi hayatım boyunca, Keşan’da diğer partili kardeşlerime kötü bir kelime dahi konuşmadım. Ama CHP’nin İlçe Başkanı, sen bir konuyu anlatırken sözde milliyetçiler, sahtekar milliyetçiler diyemezsin. Sana yakışmıyor. Lütfen. Hepimiz Keşan’da yaşıyoruz. Bizim sabır uçlarımızla oynamayın. Siyasetinizi yaptın. Keşan’a ne yapacaksınız ona bakın. Bırakın başka martavalları. Ne yaptınız ne yapacaksınız onları söyleyin. Türk dünyasının tek lideri Devlet Bahçeli’dir” diye konuştu. 

 

“İKİNCİ YARIYA HAZIRIZ”

 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da 5 yılda Keşan’da yaptıkları çalışmaları ve hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Yeni döneme hazır olduklarını belirten Helvacıoğlu, “Şimdi ikinci yarıya hazırız. Keşan’ı emin ellere bırakacağız, durduramayacaklar, enerjisini düşüremeyecekler. Bakın Yeni Mahalle’de bir cadde üzerinde kaç park bir bakın. Şimdi millet bahçesi yapıyoruz. Kampüs parkı yüzme havuzumun yanında hayata geçireceğiz. Macera Parkı önünde kaykay ve paten pisti olacak. Macera Parkı’nın içinde korku tüneli yapıyoruz. Yeni bağlantı yolunu hayata geçireceğiz. Bu dönem yapacağız. Keşan’ın trafiği rahatlayacak. 1200 kişiye iş sözü vermişler. Gündüz bakım evleri, kreşler. Yeni Mahalle, Çamlıkent ve Bağ-Kur evlerinin olduğu alanda 3 adet gündüz bakımevi yapacağız. Çocuklarınızı bırakabileceksiniz. 5 adet yapmak için sürprizim var” dedi. Helvacıoğlu’nun konuşmasının ardından meclis üyesi adayları tanıtıldı. 

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ