En büyük balığı yakalamak için yarıştılar

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hâle gelen Olta Balıkçılığı Turnuvası’na katılım yoğun oldu.

GÜNDEM 15.08.2022 18:23:00 0
En büyük balığı yakalamak için yarıştılar

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hâle gelen Olta Balıkçılığı Turnuvası’na katılım yoğun oldu. Gölbaşı Gençlik Parkı’nda düzenlenen Olta Balıkçılığı Turnuvası’na katılan balıkçılar en büyük balığı yakalayabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştı

Pazar günü 07.00-17.00 saatleri arasında düzenlenen turnuvaya 215 balıkçı katıldı. Büyük ve küçük balık kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvanın sonunda yapılan ölçümlerde Cüneyt Demiroğlu 10 bin 850 gram balık avıyla birinci, Yunus Emre Kuyu 9 bin 250 gramla ikinci olurken üçüncülüğü 3 bin 980 gram balık avlayan Şevket Özcan elde etti. Küçük balık kategorisinde ise Uğur Ersoy 4 bin gram ile birinci, Çınar Eryılmaz 3 bin 585 gram ile ikinci, Suat Bekarlı ise 3 bin 130 gram ile üçüncü oldu.


İLK 3’E GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ


Sponsorluğunu Hatip Ticaret'in yaptığı Olta Balıkçılığı Turnuvası’nda kategorilerinde ilk üçe giren yarışmacılara olta takımı, kupa ve madalyaları hediye edilirken, dereceye giren yarışmacılara ödülleri Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Hasan Güngör tarafından verildi. 


Haber / Menşure KARDEŞ