E-Ticaret ve e-İhracat Eğitimi düzenlendi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Trendyol iş birliğinde e-Ticaret ve e-İhracat eğitimi düzenlendi.

GÜNDEM 17.04.2024 14:47:00 0
E-Ticaret ve e-İhracat Eğitimi düzenlendi

Eğitimde; Trendyol İhracat Satış ve İş Geliştirme Müdürü Gökhan Kurtuluş, Türkiye’de ve dünyada e-Ticaret, e-İhracat, yurt dışı pazarlar ve kadın girişimcilerin faydalanacağı fırsatlar hakkında katılımcılara bilgiler aktardı.

 

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR PAYLAŞILDI 

 

Eğitim programında, e-Ticaret ve e-İhracatın temel prensipleri, küresel pazarlarda var olmanın yolları ve çeşitli stratejiler ele alındı. Katılımcılara, online ticaret yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar ve farklı ülke pazarlarının analizi gibi önemli bilgiler sunuldu. Ayrıca, online platformlar üzerinden ihracat yapmanın pratik yolları ve avantajları da ele alındı.

 

 

KATILIMCILARIN SORULARI YANITLANDI 

 

Eğitim, iş insanları ve özellikle kadın girişimcilerin küresel pazarlarda daha etkin bir şekilde yer alabilmeleri ve e-Ticaret konusundaki bilgi birikimlerini artırmak amacıyla düzenlendi. Programın, katılımcıların yurt dışı pazarlarla etkileşimlerini güçlendirmeleri ve rekabet avantajı elde etmeleri açısından büyük bir önem taşıdığı belirtildi. Eğitim sonrasında, katılımcıların soruları da Trendyol İhracat Satış ve İş Geliştirme Müdürü Gökhan Kurtuluş tarafından cevaplandırıldı ve böylece interaktif bir öğrenme ortamı sağlandı.

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ