Dondurma Şenliği’nde gönüllerince eğlendiler

Çerkezköy Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu’ndaki minikler, okulun bahçesinde düzenlenen Dondurma Şenliği’nde bir araya geldi. Güzel havanın tadını çıkaran minikler, çalan müzikler eşliğinde de dans ederek, doyasıya eğlendi.

GÜNDEM 25.05.2022 17:21:00 0
Dondurma Şenliği’nde gönüllerince eğlendiler

Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu’nda bugünn saat 11.00’da düzenlenen Dondurma Şenliği’ne; Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, eşi Müjgan Karagöz, Pera Villa Pastaneleri sahibi Şahin Aktürk, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

BAHARIN TADINI ÇIKARDILAR

Ayçiçeği, Papatya, Karanfil, Kardelen, Lale ve Menekşe sınıflarında 3-6 yaş grubu toplam 160 öğrencinin katıldığı etkinliğe, Pera Villa Pastaneleri sahibi Şahin Aktürk sponsor oldu. Öğrencilere dondurma ikram eden Aktürk, çocukların mutluluğuna ortak oldu. Okul bahçesinde oluşturulan stanttan sırayla dondurmalarını alan minikler, daha sonra çimlere oturarak hem dondurmalarını yediler hem de sıcak havanın tadını çıkardılar. Minikler, dondurmalarını yedikten sonra öğretmenleri ile birlikte çalan müzikler eşliğinde dans ederek, gönüllerince eğlendi. Mutlulukları yüzlerinden okunan minik öğrenciler, çeşitli eğitici oyunlar da oynadı. 

KARPUZ ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK

Müdür Yardımcısı Ali Alparslan Bayan, çocukların sosyalleştiği etkinlikleri çok önemsediklerini belirterek, “1 ay boyunca çeşitli etkinlikler planladık. Bugün Dondurma Şenliği etkinliğinde çocuklarımızın hem eğlenmesini hem de sosyalleşmesini istedik. Öyle de oldu. Çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak tarif edilemez bir duygu. Önümüzdeki günlerde Karpuz Şenliği ile etkinliklerimize devam edeceğiz. Yine bu ay içinde düzenleyeceğimiz piknikte bir araya geleceğiz” dedi.

 

“ANAOKULU ÇAĞI ÇOK ÖNEMLİ”

Okulda öğretmenlik yapan Müjgan Karagöz de “Çocuklarımızın en sevdiği yiyeceklerden bir tanesi dondurma. Bu yüzden Dondurma Şenliği düzenlemeye karar verdik. Çok mutlu oldular. Bu etkinlikler onlar için çok güzel anılar olarak kalacak. Bu anları fotoğraflarla ölümsüzleştiriyoruz. İleride bu fotoğraflarına baktıklarında ne kadar keyifli zaman geçirdiklerini hatırlayıp, yüzlerinde tebessüm oluşacak” dedi. Anaokulu çağının çocuklar için çok önemli olduğunu da belirten Karagöz, “İlk arkadaşlıkları burada başlıyor. Paylaşmayı, sevgiyi, arkadaşlığı ve birçok güzel duyguyu ve alışkanlığı anaokulunda öğreniyorlar. O yüzden bu etkinliklerimiz daha da önem kazanıyor. Çocuklarımızın gelişimine ve sosyalleşmelerine katkı sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Ben öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ederim. Bir teşekkürü de Pera Villa Pastaneleri sahibi Şahin Aktürk beye etmek istiyorum. Şahin bey çocuklarımız için organize ettiğimiz tüm etkinliklerimizde bize destek oluyor. Bugün de sponsorumuz olarak yanımızda. Bizlerle birlikte çocuklarımıza dondurma dağıtıyor. Kendisine çok teşekkür ederiz” dedi. Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, günün anısına Şahin Aktürk’e üzerinde anaokulunun baskısının olduğu tabak hediye etti.

Haber / İrem BANÇO – Buse SERİN