Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Edirne’ye ziyaret 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Prof. Dr. M. A Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla ve Ahmet Minder, Edirne’yi ziyaret etti.

EDİRNE 22.07.2022 15:43:00 0
Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Edirne’ye ziyaret 

Çeşitli programlara katılmak ve çalışma ziyaretlerinde bulunmak üzere Edirne’ye gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Prof. Dr. M. A Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla ve Ahmet Minder, Vali H. Kürşat Kırbıyık’ı da ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, "Sizleri Edirne’mizde konuk etmekten, ağırlamaktan onur duyduk. Nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum" dedi.


 DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI 


Ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Prof. Dr. M. A Yekta Saraç ve Dr. İsrafil Kışla çalışma ziyaretlerinde bulunmak üzere diğer kurumlara geçerken, Vali H. Kürşat Kırbıyık, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder ile birlikte Devecihan Kültür Merkezi’ne geçerek burada oda ve borsa başkanlıklarının temsilcileri ve STK temsilcileriyle bir araya gelerek, değerlendirme toplantısı yaptı.


AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİLER 


Başdanışmanlar M.A Yekta Saraç, İsrafil Kışla ve Ahmet Minder, AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nı da ziyaret ederek, faaliyet ve çalışmalar hakkında İl Başkanı Belgin İba’dan bilgi aldı. İba, “Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanları Sayın M.A Yekta Saraç, Sayın İsrafil Kışla ve Sayın Ahmet Minder’in çok değerli bilgi ve tecrübe paylaşımlarıyla AK Parti Edirne Teşkilat Buluşmamızı gerçekleştirdik. Kıymetli hocalarımıza paylaşımları ve ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 


ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDULAR 


Başdanışmanlar, daha sonra sırasıyla Edirne Batmanlılar ve Mardinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni, Edirne Doğu Anadolu Yardımlaşma Derneği’ni, Edirne Karadenizliler Derneği’ni, Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’nü, Kapıkule Sınır Kapısı’nı, Hıdırlık Tabyası Balkan Tarihi Müzesi'ni ve Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'ni ziyaret etti. 


Haber / Menşure KARDEŞ