ÇOSB Lisesi, 225 öğrencisini teknisyen olarak mezun etti

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, okulun konferans salonunda yapıldı.

EĞİTİM 14.06.2024 15:34:00 0
ÇOSB Lisesi, 225 öğrencisini teknisyen olarak mezun etti

Törene; Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB MTAL Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Gürdal Adal, ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal’ın yanı sıra Okul Müdürü B. Behçet Yazıcıoğlu, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

 

“TEKNİK BİLGİ VE ERDEMLE DONATILDINIZ”

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, “Değerli öğrencilerimiz, burada geçen 4 yıllık eğitim sürenizin bu kadar hızlı geçeceğini düşünmedik. Bugün, okulumuzun mezun öğrencileri olarak karşımızdasınız. Bugüne kadar eğitildiniz, teknik bilgi ve erdemle donatıldınız. Bugün, mezuniyet gününüz. Aslında her mezuniyet, farklı bir başlangıçtır. Bugünden itibaren okulda geçirdiğiniz günler, birer anı olarak kalacaktır. Sizlerin, okulumuzu başarıyla temsil edeceğinize dair inancımız tamdır. Sevgili öğrenciler, bundan sonra sizin için yeni bir hayatın başlangıcıdır” dedi.

 

 

 

 

MEZUNİYET KÜTÜĞÜNE İSİMLERİNİ ÇAKTILAR 

 

Törende konuşan Okul Müdürü B. Behçet Yazıcıoğlu da öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından, öğrenciler arasında bayrak ve flama devir teslimi yapıldı. 9. dönem mezunlarının verildiği Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Anadolu Teknik Lise Programı’ndan Ayşe Nur Duran, Anadolu Meslek Lise Programı’ndan Nehir Koç birinci olarak mezun oldu. Okulun mezuniyet kütüğüne ismini çakan öğrencileri ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi. Tören slayt gösterisi ve sonrasında okul bahçesinde yapılan kep atma töreniyle son buldu.

 

 

 

 

Haber / İrem BANÇO