Çorlu’da okulları ziyaret etti

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Çorlu’da okulları ziyaret etti.

GÜNDEM 5.08.2022 11:50:00 0
Çorlu’da okulları ziyaret etti

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Çorlu’da okulları ziyaret etti. Okulları gezerek yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler ile ilgili bilgi alan Ulusan, okullarda açılan yaz okulu faaliyetleri, DYK'lar ve hayat boyu öğrenme kapsamında açılan kurslara katılarak öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.


Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü, Çorlu Anaokulu’nu, Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nu, Furtini ve İshak Pinhas Ortaokulu’nu, Şehit Metin Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni, Ticaret Borsası Anadolu Lisesi’ni ve Çorlu Borsa İstanbul Fen Lisesi’ni ziyaret etti. 


ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE SOHBET ETTİ


Ziyaretinde okulları gezerek yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler ile ilgili okul yöneticilerinden bilgi alan Ulusan, okullarda açılan yaz okulu faaliyetleri, Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile hayat boyu öğrenme kapsamında açılan kurslara katılarak öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'a Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan eşlik etti.


Haber / Erdal AYDIN