Çocuklara 15 farklı branşta eğitim verilecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Yaz Spor Okulu, 29 Ekim Spor Kompleksi’nde düzenlenen programla başladı.

SPOR 29.06.2024 17:37:00 0
Çocuklara 15 farklı branşta eğitim verilecek

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 15 farklı branşta iki dönem halinde düzenlenen Yaz Spor Okulu açılış programı öncesinde çocuklara kıyafetleri teslim edildi. Zumba Kids Eğitmeni Habibe Gülper tarafından gerçekleştirilen Zumba etkinliğinde eğlenceli anlar yaşayan çocuklar, yüz boyama etkinliğinin de yapıldığı açılış programında animatörler eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, açılış programında yaptığı konuşmada, toplam 15 branşta düzenlenen Yaz Spor Okulunda bu yıl öğrencilere Futbol, Kız Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Kort Tenis, Okçuluk, Halk Dansları, Kung Fu, Güreş, İşaret Dili, Bale, Temel Hareket Eğitimi ile Taekwondo branşlarında eğitimler verileceğini ifade etti. 

 

 

 

 

19 TEMMUZ’DA SONA ERECEK

 

Bu yıl 2 bin 500’den fazla öğrencinin kayıt yaptırdığı Yaz Spor Okullarında ilk dönem 1 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 19 Temmuz Cuma günü sona erecek. Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemi 22 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 9 Ağustos Cuma günü sona erecek. Çerkezköy Belediyesi 10. Yaz Spor Okulu’nda Halk Dansları, İşaret Dili ve Bale kursları Belediye Hizmet Binası Çok Amaçlı Salon’da, Kort Tenis kursu Tepe Piknik Alanı’nda, Futbol ve Kız Futbol kursları 1911 Spor Tesisleri ve 100. Yıl Stadı’nda, diğer bütün kurslar ise 29 Ekim Spor Kompleksi’nde verilecek. 

 

Haber / İrem BANÇO