Çocuk Şenliği’nin bu yıl 7’ncisi düzenlenecek

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Çocuk Şenliği’nin bu yıl 7’ncisi düzenlenecek.

TEKİRDAĞ 20.04.2024 11:18:00 0
Çocuk Şenliği’nin bu yıl 7’ncisi düzenlenecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi’nin düzenleyeceği 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin 23 Nisan Salı günü 13.00-17.00 saatleri arasında Kentpark’ta yapılacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenleyeceğimiz Çerkezköy Belediyesi 23 Nisan 7. Çocuk Şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

 

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENECEK

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenecek Çerkezköy Belediyesi 7. Çocuk Şenliği’nin 23 Nisan Pazar günü saat 13.00’da başlayacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “23 Nisan Çocuk Şenliğimizin içerisinde çocuklarımızın eğleneceği, güzel vakit geçireceği gösteriler ve aktiviteler olacak. Saat 17.00’a kadar sürecek Şenliğimizde çocuklarımız için çeşitli atölyeler, sihirbaz gösterileri, Burak Onurlu çocuk şarkıları konseri, Murat Akar ayaklı orkestra ve beden perküsyonu, planetaryum, kostüm gösterileri, tahta bacak gösterileri, deneylerce Show, bubble Show, şişme oyun parkuru, yüz boyama jonglör, sokak oyunları gibi etkinliklerin yanı sıra çocuk kitabı yazarları da imza gününde çocuklarla buluşacak” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU