CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tekirdağ’da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisi tarafından düzenlenecek Trakya Buğday Mitingi’ne katılmak üzere geldiği Tekirdağ’da miting öncesi çeşitli ziyaretlerde bulundu.

GÜNDEM 14.06.2024 17:42:00 0
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tekirdağ’da

Gişelerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, İl Kadın Kolları Başkanı Büşra Nur Pelen, Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve partililer tarafından karşılandı. 

 

 

 

 

ÇERKEZKÖY’DE ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

 

Yüceer, Akay ve partililerle birlikte Çerkezköy Belediyesi’ne gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, burada da çiçeklerle karşılandı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, gaziler, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, bazı STK temsilcileri, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Sönmez ve partililer tarafından karşılanan Genel Başkan Özgür Özel, daha sonra Çerkezköy Belediye Başkanlığı makamında basına kapalı yapılan görüşmede Candan Yüceer, Vahap Akay ve partililerle bir araya geldi. 

 

POYLU EKMEK İKRAM EDİLDİ

 

Ziyaret sonrasında Özgür Özel’e Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen poylu ekmek ikram edildi. 

 

 

 

 

KAPAKLI İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

 

Çerkezköy’deki ziyaretinin ardından Kapaklı’ya geçen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kapaklı İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Burada partinin çalışmaları hakkında CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan’dan bilgi alan Özel daha sonra partiye katılan gençlere rozetlerini takarken, karnesini alarak parti binasına gelen öğrencilerin karne heyecanına da ortak oldu. 

 

 

Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından Özgür Özel, Kapaklı’dan ayrılarak Saray’a geçti. Saray Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Abdül Taşyasan ile bir araya gelen Genel Başkan Özgür Özel, belediyenin çalışmalarıyla ilgili de Taşyasan’dan bilgi aldı. 

 

 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU