Çerkezköy’de sıcak asfalt çalışmaları sürüyor

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri Bağlık Mahallesi’nde başlattıkları sıcak asfalt çalışmalarını Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde sürdürdü.

GÜNDEM 13.08.2022 16:54:00 0
Çerkezköy’de sıcak asfalt çalışmaları sürüyor

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz haftalarda Bağlık Mahallesi’nde başlattıkları sıcak asfalt çalışmalarını Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Gazi Osman Paşa Mahallesi ve Fevzipaşa Mahallesi’nin ardından Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde sürdürdü. Çalışmalar kapsamında ilçe genelinde 117 cadde ve sokakta yaklaşık 180 bin metrekarelik yol ağının sıcak asfalt ile kaplanacağı belirtildi. 

Çerkezköy Belediyesi ekiplerinin Bağlık Mahallesi’nde başlattığı sıcak asfalt çalışmalarını Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde devam ettiğini söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Asfalt çalışmaları Bağlık Mahallesi’nde Sultan Sokak’ta başladı. Çalışalar sırasıyla Zeybek Sokak, Bulvar Sokak, Tolga Sokak, Fulya Sokak, Efe Sokak ve Tevfik Fikret Caddesi’nde devam etti


4 MAHALLEDE ÇALIŞMA YAPILDI


Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Konyalı, Hasan Çavuş, Kocatürk, Simge, Dil, Etiler, Çakar, Tezgel, Gezer, Tokuçlar, Bayraktar, Mescit, Kaş ve Haskolar Sokaklarda, Fevzipaşa Mahallesi’nde de İsa Çavuş, Akman, Sevecen, Eren, Pekcan ve Yılmaz Sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Akay, “Gazi Osman Paşa Mahallemizde de Bedirli, Artan ve Efendioğlu Sokaklar sıcak asfalt ile kaplandı” dedi. 


32 BİN TON SICAK ASFALT KULLANILACAK


Çalışmaların Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde devam ettiğini söyleyen Akay, Yıldırım Beyazıt Mahallemizde Levent, Baran ve Gökgöz Sokaklarımızı da sıcak asfalt ile kapladık. Sıcak asfalt hamlemiz kapsamında kentimiz genelinde toplamda 117 cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek” dedi. Akay 32 bin ton sıcak asfaltın kullanılacağı çalışmalar tamamlandığında ilçe genelinde 117 cadde ve sokakta yaklaşık 180 bin metrekarelik yol ağını sıcak asfalt ile kaplamış olacaklarını belirtti. 


Haber / Menşure KARDEŞ