Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açılıyor

2017 yılında temeli atılan ve uzun süre inşaatı durduktan sonra yapılan yeni ihalenin ardından çalışmalara tekrar başlanan Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun önümüzdeki hafta açılması planlanıyor.

SPOR 8.12.2023 09:12:00 0
Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında temeli atılan ve uzun süre inşaatı durduktan sonra yapılan yeni ihalenin ardından çalışmalara tekrar başlanan Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun önümüzdeki hafta hizmete açılması planlanıyor. 

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Çerkezköy'de yüzücülerin yetişmesine imkan sağlayacak tesisin bünyesinde, basın ve protokol girişi, seyirci girişi, fuaye alanı, 1 yarı olimpik yüzme havuzu, 1 çocuk eğitim havuzu, 520 kişilik tribün, kadın ve erkek soyunma odaları, hakem odaları, antrenör odaları, basın odası, ilk yardım odası, fitness salonu, sauna, masaj odaları, vitamin bar ve teknik birimler yer alıyor. KDV dahil yaklaşık 45 milyon TL yatırım bedeli ile tamamlanan proje kapsamında tesiste koşu alanları ve bisiklet yolları ve açık otopark da bulunuyor” denildi. 

 

 

ALBAYRAK İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yapımı tamamlanan Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu. Önümüzdeki hafta içerisinde açılışını gerçekleştirecekleri bu tesisin uzun yıllar boyunca halka hizmet vereceğini belirten Albayrak, “Biz heyecanı, enerjiyi ve hizmet aşkını Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ideallerinden alıyoruz” dedi. Albayrak, Mustafa Kemal Atatürk'ün, “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” anlayışıyla yetişecek ve dünya çapında büyük başarılar elde edecek sporcuların yetişeceği umuduyla tesisin Çerkezköy ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını  temenni etti. 

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ