Çerkezköy protokolü ilk gün bayramlaştı

Çerkezköy'de Kurban Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma programı, bayramın ilk günü düzenlendi.

GÜNDEM 20.07.2021 16:57:00 0
Çerkezköy protokolü ilk gün bayramlaştı

 

Saat  14.00’da Çerkezköy Belediyesi önünde düzenlenen bayramlaşma programına  Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

ÇOCUKLARI UNUTMADI

 

Bayramlaşma programında katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulurken, çocukları unutmayan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı da bayramlaşmaya gelen çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

 

 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİLER

 

Belediye önündeki bayramlaşma programının ardından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve protokol üyeleri şehit Mustafa Baykuş’un ailesini ve gazi Ercan Yılmaz’ı evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

 

HASTALARIN BAYRAMINI KUTLADILAR

 

Şehit ailesi ve gazi Ercan Yılmaz’ı ziyaretlerinin ardından Kaymakam Atilla Selami Abban ve beraberindekiler Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Sağlık personelleri ile bir araya gelerek onların bayramını kutlayan Abban, Başhekim Yardımcısı Atiye Meltem Aksoy’dan genel durum hakkında bilgi aldı. Servisleri de gezen Abban, servislerde yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Bayramlaşma programı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İtfaiye ziyaretlerinin ardından sona erdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU