Cenaze Hizmetleri Kursu’nu başarıyla tamamladılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) kapsamında organize edilen Cenaze Hizmetleri Kursunu başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

26.05.2022 19:19:00 0
Cenaze Hizmetleri Kursu’nu başarıyla tamamladılar

Tekirağaç Kafe'de düzenlenen sertifika takdim törenine; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İsa Karadağ, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı ve Özel Kalem Müdürü Feride Ataç, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Hüseyin Yaşar ve Mezarlıklar Şube Müdürü Osman Nuri Bedir de kursiyerler katıldılar.

 

 

39 KURSİYERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren TEMEK kursları bünyesinde, Süleymanpaşa’daki Cenaze Hizmetleri Kursu’nu başarı ile bitiren 39 kursiyere sertifikalarını takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Kursiyerlerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

TEBRİK ETTİLER

 

Sertifika takdim törenine katılarak, kursiyerlere sertifikalarını takdim eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İsa Karadağ, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı ve Özel Kalem Müdürü Feride Ataç, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Hüseyin Yaşar ve Mezarlıklar Şube Müdürü Osman Nuri Bedir de tebrik etti.

 

11 İLÇEDE TALEP DOĞRULTUSUNDA AÇILIYOR

 

TEMEK kursları hakkında bilgi veren yetkililer, “11 ilçe merkezi ve mahallelerde vatandaşlardan gelen talepler üzerine ücretsiz olarak açılan ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme kurslarında alanlarında başarılı usta eğitimciler tarafından eğitim veriliyor. Kurs sonunda başarı gösteren kursiyerler Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazanıyor”

 

Haber / Bedirhan MACİT