Büyükşehir Süleymanpaşa’nın kırsal mahallerindeki hat sayısını 9’a çıkardı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların, ilçe merkezine ve semt pazarlarına ulaşım ihtiyaçlarını rahat ve konforlu bir şekilde sağlayabilmeleri amacıyla, 9 Mayıs Perşembe günü itibariyle Süleymanp

GÜNDEM 9.05.2024 11:34:00 0
Büyükşehir Süleymanpaşa’nın kırsal mahallerindeki hat sayısını 9’a çıkardı

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların, ilçe merkezine ve semt pazarlarına ulaşım ihtiyaçlarını rahat ve konforlu bir şekilde sağlayabilmeleri amacıyla, 9 Mayıs Perşembe günü itibariyle Süleymanpaşa ilçesinin tüm kırsal mahallerinde toplu ulaşım hizmetini başlattı.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada Süleymanpaşa’nın kırsal mahallerinde ulaşım hizmeti verilen hat sayısı 9’a çıkarıldığı ifade edildi. Yapılan açıklamada; 39-40-41-42-43-44-45-46-47 numaralı hatlar, Süleymanpaşa ilçesinde Perşembe günleri kurulan semt pazarına ulaşmalarını sağlamak amacıyla her hafta perşembe günü vatandaşlara hizmet verecek ve bu sayede Süleymanpaşa ilçesindeki tüm kırsal mahallelere düzenli toplu taşıma imkânı sağlanmış olacağı belirtildi.

 

RAHAT VE KONFORLU ULAŞIMI İÇİN ÇALIŞIYORUZ


Her alanda olduğu gibi ulaşım alanında da vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlamak için çalıştıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen Tekirdağ’da kaliteli, güvenli ve modern ulaşım hizmeti önemli bir ihtiyaç haline gelmiş durumda. Vatandaşlarımız için rahat, konforlu, güvenli ve sürdürülebilir bir ulaşım imkânı sağlama adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda Süleymanpaşa ilçemizin kırsal mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımızın ilçe merkezine ve semt pazarına ulaşımını sağlamak amacıyla her hafta Perşembe günleri 9 hattımızla hizmete başladık. Güçlü ulaşım ağları, güçlü belediyecilik sloganı çerçevesinde hayata geçirdiğimiz yeni hatlarımız Süleymanpaşa’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Vatandaşlar, Süleymanpaşa ilçesinde kırsal mahallelere hizmet verecek olan 39-40-41-42-43-44-45-46-47 numaralı 9 hat ile ilgili saat ve güzergâh bilgilerine www.tekulas.com.tr adresinden ulaşabilirler.

 

HİZMET VERECEK OLAN GÜZERGÂHLAR


39 nolu hat: Karacakılavuz – Karahalil – Banarlı - Süleymanpaşa
40 nolu hat: Gündüzlü - Kılavuzlu - Kayı – Köseilyas - Süleymanpaşa.
41 nolu hat: Ortaca – Doğruk Karacamurat – Karabezirgan - Demirli – Osmanlı-  Bıyıkali – Yağcı – Süleymanpaşa.
42 nolu hat: Kazandere – Kaşıkçı – Ahmedikli – Ferhadanlı – Hacıköy – Seymenli – Güveçli- Süleymanpaşa.
43 nolu hat: Otmanlı – Selçuk – Taşumurca – Karansıllı- Generli – Dedecik – Evciler – Mahramlı – Süleymanpaşa.
44 nolu hat: Kınıklar- Akçahalil- Ahmetçe –Yuva- Oğuzlu – Nusratfakı- - Yukarı Kılıçlı – Aşağı Kılıçlı- Süleymanpaşa.
45 nolu hat: Ormanlı –Beyoğlu- Tatarlı – Araphacı – Yenice – Semetli – Karaçalı – İnecik – Süleymanpaşa.
46 nolu hat: Nusratlı - Karahisarlı - Yayabaşı -Yazır – Süleymanpaşa
47 nolu hat:  Oruçbeyli- Işıklar –Mermer- Yeniköy- Çanakçı- Avşar- Naip

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ