Büyükşehir Belediye Başkanları, Tekirdağlılarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ev sahipliğinde 11’incisi düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması’na katılmak üzere Tekirdağ’a gelen Büyükşehir Belediye Başkanları vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜNDEM 15.08.2022 10:40:00 0
Büyükşehir Belediye Başkanları, Tekirdağlılarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ev sahipliğinde 11’incisi düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması’na katılmak üzere Tekirdağ’a gelen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları, Süleymanpaşa sahilde vatandaşlarla bir araya geldi. 


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Tekirdağlı vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşlarla sohbet etti. 


“DİĞER BÜYÜKŞEHİRLERİMİZLE İRTİBAT HALİNDEYİZ”


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediye Başkanlarını Tekirdağ'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek “Büyükşehir Belediye Başkanlarımızla gerçekleştirdiğimiz ve son derece verimli geçen toplantının ardından Süleymanpaşa sahilimizde vatandaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi, sıcak ve samimi sohbetleri bizleri son derece mutlu etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman diğer büyükşehirlerimizle çok yakın irtibat halindeyiz” dedi. 


“YOL GÖSTERİCİ PROJELER ÜRETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”


Bundan sonra da ortak akıl çerçevesinde kendi şehirleri ve ülke için sorunların çözümü noktasında yol gösterici projeler üretmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Albayrak, tüm Büyükşehir Belediye Başkanlarına teşekkür etti. 


Haber/ Erdal AYDIN