Berlin’de yapılan genel kurula katıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Almanya’nın Başkenti Berlin’de yapılan Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TATSO) 15. Genel Kurulu’na katıldı.

DÜNYA 14.12.2022 15:22:00 0
Berlin’de yapılan genel kurula katıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Özlek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Almanya’nın Başkenti Berlin’de yapılan Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TATSO) 15. Genel Kurulu’na katıldı.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık yaptığı açıklamada Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Genel Kurulu öncesi Berlin’de, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen’i ziyaret ettiklerini, Türkiye ve Almanya arasındaki iktisadi ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi konusunda görüşlerin dile getirildiği Türk-Alman Ekonomi Diyaloğu Toplantısı’na katıldıklarını belirtti. 
BAŞARILAR DİLEDİ
Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen ile Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurulu’nda bir araya geldiklerini ifade eden Ilık, “Yeni yılda açıklanacak KGF Destek Paketi’nin detayları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonra Türkiye’nin Berlin Büyükelçiliği’nde gerçekleştirilen Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın 15. Genel Kurulu’nda oyumuzu kullandık. TATSO’nun yeni yönetimine Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş da tüm delegelerin oyunu alarak girdi. Seçimli Genel Kurul’da bir dönem daha 3 yıllığına TATSO Başkanı seçilen Rolf Königs ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Eskiyapan, Volker Treier, Dietrich Eickhoff, Jörg Howe, Alexander Winkler, Süreyya İnal, Gürcan Karakaş, Bahattin Kaya ile Salih Taşdirek’i kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Haber / İrem BANÇO