Belediyeden çocuklara özel sinema gösterimi 

Kapaklı Belediyesi'nin Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "İksir: Dedemin Sırrı" adlı animasyon filmi çocuklarla buluştu. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de filmi çocukl

GÜNDEM 25.01.2022 12:24:00 0
Belediyeden çocuklara özel sinema gösterimi 

Kapaklı Belediyesi Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri çocuklara özel “İksir: Dedemin Sırrı” adlı animasyon filminin gösterimi ile devam etti. Atatürk Kültür Merkezi’nde gösterimi yapılan filme çocuklar ve ebeveynleri ilgi gösterdi.

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

 

Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yarın 10.00-17.00 saatleri arasında birçok etkinliğin yer aldığı Karne Şenliği’nin düzenleneceğini, 28 Ocak Cuma günü ise “Köstebekgiller Perili Orman” adlı çocuk sinemasının gösterileceğini ifade etti.

 

FİLMİN KONUSU

 

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Keremcem'in canlandırdığı Kerem, sevilen bir rock yıldızıdır. Küçük yaşta öksüz kaldıktan sonra kız kardeşiyle birlikte dedesinin çiftliğinde yaşamaya başlar. Hayvanlar üzerinde çalışmalar yapan dedesi, hayvanlarla konuşup onlara emirler vermeye yarayan bir iksir yaratır. Yardımcısı Ökkeş dışında kimseye bu iksirden söz etmez. Filmin yönetmen koltuğunda Birkan Uz otururken, kadroda Keremcem, Seda Güven, Oğuz Oktay, Cansu Tosun ve Bülent Çolak yer alıyor.

 

Haber / Menşure KARDEŞ