Başlama vuruşunu Kaymakam Hersanlıoğlu yaptı

Başlama vuruşunu Kaymakam Hersanlıoğlu yaptı

Muratlı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, 10 takımın katılımı ile start aldı. Turnuvanın başlangıç vuruşu Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu'n

Muratlı Kaymakamlık Turnuvası A Grubu’nda Muratlı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM), Talatpaşa İlk/Ortaokulu, Hasan Orhan İlk/Ortaokulu+Vergi Dairesi, Milli Eğitim Müdürlüğü+Cumhuriyet İlkokulu ve Ziraat Bankası yer alırken; B Grubu’nda ise Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü+Muratlı Belediyesi, Müftülük, Muratlı Devlet Hastanesi, Mithatpaşa İlk / Ortaokulu ve Hacı Rafet Gümüş+Mehmet Akif Ersoy İlk / Ortaokulu takımları yer aldı.

 

TURNUVA 4 HAFTA SÜRECEK

 

Dört hafta sürecek turnuvada takımlar 1 kaleci ve 6 oyuncudan oluşacak. Takımlar 1 maçta en fazla 3 oyuncu değiştirme hakkına sahip olacak. Kurumlar dışından oyuncu oynatmanın yasak olduğu turnuvada, resmi kurumlardan olmak şartıyla 1 oyuncu dışarıdan alınabilecek. Kurallar dışına çıkan takım hükmen yenik sayılacak. Maçlar 25 dakika üzerinden 2 devre halinde oynanacak. Ayrıca 7. 85 TL katılım bedeli dışında ücret talep edilmeyecek.

 

FİNAL 6 MAYIS’TA

 

Kaymakamlık Halı Saha’da başlaması beklenen turnuva, sağanak yağıştan ötürü Karabulut Kapalı Halı Saha’ya alındı. Turnuvanın ilk maçı Muratlı METEM ile Milli Eğitim+Cumhuriyet İlkokulu arasında oynandı. Öte yandan, Kaymakamlık Turnuvası’nın final maçı tarihi ise 6 Mayıs olarak belirlendi.

 

Marmara Haber