Başkan Akay, üst yapı çalışmalarını inceledi

İlçe genelinde eş zamanlı olarak devam eden üst yapı çalışmalarını inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Daha modern ve güzel bir Çerkezköy için alt ve üst yapı çalışmalarımız devam edecek” dedi.

GÜNDEM 5.08.2022 16:55:00 0
Başkan Akay, üst yapı çalışmalarını inceledi

İlçe genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen üst yapı çalışmalarını inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilk olarak Narin ve 29 Ekim Caddelerinde başlayan yol genişletme, kaldırım, peyzaj düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Ardından Kızılpınar Atatürk Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarının gerçekleştirildiği Yener, Berk, Başaran ve Tosun Sokaklarda incelemelerde bulunan Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hürriyet ve Terzi Caddelerinde gerçekleştirilen sıkıştırılmış beton yol çalışması ile Cumhuriyet Meydanı’nda devam eden düzenleme çalışmalarını da inceledi. 


“MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ”


Başkan Akay, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ile Bağlık Mahallesi’ni birbirinden ayıran Narin Caddesi ve 29 Ekim Caddelerinde düzenleme çalışmalarının başladığını ifade ederek “Narin ve 29 Ekim Caddelerimizde yaklaşık 16 bin metrekare terrazo taş kaplama çalışması yapacağız. 6 bin 900 metre bordür çalışmasının yapılacağı caddelerimizde yaklaşık 43 bin metrekarelik yol ağını da sıcak asfalt ile kaplayacağız. Ardından peyzaj ve aydınlatma işlemleri ile Narin ve 29 Ekim Caddelerimizdeki düzenleme çalışmalarımızı tamamlayarak, caddelerimizi modern bir görünüme kavuşturacağız” dedi. 


ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ


Kızılpınar Atatürk Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını da inceleyen Başkan Akay, “Sıcak asfalt çalışmalarımız Bağlık, Gazi Mustafa Kemal Paşa, Gazi Osman Paşa Mahallelerimizin ardından Kızılpınar Atatürk Mahallemizde devam ediyor. Bugün itibari ile Yener, Berk, Başaran ve Tosun Sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamlıyoruz” dedi. Akay daha modern ve güzel bir Çerkezköy için alt ve üst yapı çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. 


Haber / Menşure KARDEŞ