Atık kumaşlar SODAM’a hibe edilecek

Kırklareli Sosyal Dayanışma Merkezi Geri Dönüşüm Projesi kapsamında Kar Spor Fabrikası, ASP ve SODAM iş birliği ile Kar Spor fabrikasının atık kumaşları SODAM’a hibe edilecek.

KIRKLARELİ 6.05.2024 11:39:00 0
Atık kumaşlar SODAM’a hibe edilecek

Kadın girişimcileriçin bir sosyalgirişimcilik, eğitim ve yaşam merkezi olan SODAM’ da el emeği ürünler hazırlanacak. Kadınlar tarafından el emeği ürünler hazırlandıktan sonra kooperatif üzerinden satışı sağlanacak. Satışı gerçekleşen ürünlerin geliri ise kadın sığınma evindeki kadınlara hibe edilecek. 

 

EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALACAKLAR 

 

Kırklareli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Kırklareli Sosyal Dayanışma Merkezi Geri Dönüşüm Projesi sayesinde SODAM’da el emeği ürünleri hazırlayan kadınlar, emeğinin karşılığını alacak. Kooperatif üzerinden gerçekleşen satışlar sayesinde ise kooperatifte çalışan ve emek veren kadınlar kazanacak. Satışı gerçekleşen ürünlerin geliri ise kadın sığınma evindeki kadınlara hibe edilecek.Umutlu Kadınlarımız Kırklareli Sosyal Dayanışma Merkezi Geri Dönüşüm Projesiyle yarınlarına umut olmaya devam ediyorlar. Kırklareli Sosyal Dayanışma Merkezi Geri Dönüşüm Projesi kapsamında kadınlarımız kazanacak.Gerçekleşecek olan projeye katkıda bulunan Kar Spor Fabrikası’na, tüm kurumlara ve emekleri ile projeye destek olan kadınlarımıza teşekkür ediyoruz” denildi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ