Aşçı yardımcıları ÇTSO ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle yetişecek

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 14. Meslek Komitesi hizmet sektöründeki önemli bir açığı kapatmak için kolları sıvadı.

9.05.2024 13:35:00 0
Aşçı yardımcıları ÇTSO ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle yetişecek

Çoğunluk üyesinin hizmet sektöründe faaliyet gösterdiği ÇTSO 14. Meslek Komitesi aldığı kararla aşçı yardımcılığı ve garson açığını kapatmak istiyor.

 

Her geçen gün artan nüfusu ve gelişen ekonomisiyle kalifiye eleman ihtiyacı artan sektörler buna çözüm bulabilmek için çeşitli yollar arıyor. Bu çerçevede ÇTSO 14. Meslek Komitesi de Çerkezköy Halk Eğitim Merkeziyle işbirliğine giderek Aşçı Yardımcılığı kursunun açılmasına ön ayak oluyor. 

 

BAŞVURULAR ONLİNE OLACAK

 

ÇTSO ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılacak kurslara online olarak başvuru yapılabilecek. Aşçılığa ilgi duyan ve bu sektöre kendini geliştirerek yeni bir meslek sahibi olmak isteyen herkesin katılım sağlayabileceği aşçı yardımcılığı kursuna katılmak isteyenlerin Aşçı Yardımcısı Kurs Talebi (google.com) linkinden formu doldurarak ön başvurularını gerçekleştirmeleri gerektiği bildirildi. 

 

Açılan bu tip kursların ilgi görmesiyle birlikte, sektörde ihtiyaç bulunan diğer alanlarla ilgili de kursların açılabileceğini belirten yetkililer bu tür kursların önemine dikkat çekiyor. Kursla ilgili ayrıca detaylı bilgi almak isteyenler 0282 726 88 88 telefonu arayıp, dahili 1250 tuşlayarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ilgili personelinde bilgi alınabilecekler. Kurs, başvurular yeterlilik sayısına ulaştıktan sonra başlayacak.