Albayrak, Emlak Konutları Kavşağı'ndaki çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen Tepe Emlak Konutları-İstanbul Bağlantı Yolu’nun yapım çalışmaları devam ederken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNDEM 8.08.2022 14:37:00 0
Albayrak, Emlak Konutları Kavşağı

Haftanın ilk mesai gününde sabahın erken saatlerinde Çerkezköy Emlak Konutları Kavşağı'nın yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “25 Milyon TL'lik bir yatırımın startını verdik. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Çerkezköy İlçemizde de önemli proje ve yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçe trafiğine önemli ölçüde nefes aldıracak olan Emlak Konutları Kavşağı'nın yapımına başladık” dedi. Albayrak, projenin Çerkezköylülere hayırlı olmasını temenni etti. 


BÖLGEDEKİ SORUN BERTARAF EDİLDİ


Başkan Kadir Albayrak, Çerkezköy’deki incelemelerinin ardından Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından başlatılan, Çorlu Şeyh Sinan Mahallesi Pir Sultan Abdal Caddesi Yağmursuyu Menfezi çalışmalarını da inceledi. Çorlu Pir Sultan Abdal Caddesi'nde bulunan bu bölgede yağmur sularından kaynaklanan sıkıntılar yaşandığını anımsatan Albayrak, “Yağmursularının deşarj olduğu bölgedeki zeminin yapısı kumlu ve gevşek yapıda olduğu için arazide 7-8 metre derinliğinde yataklanmalar oluşmakta ve civarda bulunan binaların güvenliği açısından sorun teşkil etmekteydi. TESKİ ekiplerimizin yaptığı menfez çalışması ile bu bölgedeki sorun bertaraf edilmiştir. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.


Haber / Gülveren ALTUNOĞLU