Albayrak, mesaiye Saray'dan başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bugün Saray ve Çerkezköy'de çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Saray Çukuryurt, Güngörmez ve Küçükyoncalı Mahallelerinde vatandaş

GÜNDEM 19.01.2022 16:00:00 0
Albayrak, mesaiye Saray

Bugünkü mesaisine Saray’dan başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve Çukuryurt Mahallesi Muhtarı Ersun Tuncel ile birlikte Çukuryurt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

 

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Vatandaşların mahalleleriyle ilgili talep ve önerilerini dinleyen Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü ve planladığı projelerle ilgili de vatandaşlara bilgi verdi. Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak, güzel kentimize kaliteli hizmet vermek amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

 

PLANLANAN PROJELERLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDULAR

 

Çukuryurt Mahallesi ziyaretinin ardından Saray Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile bir araya gelen Albayrak, Saray için planlanan hizmet ve projelere ilişkin Erkiş ile değerlendirmelerde bulundu. Albayrak, Saray Belediyesi’yle koordineli bir şekilde Saray’a hizmet vermek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

 

VATANDAŞLARIN TALEP VE ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİ

 

Saray Belediyesi ziyaretinin ardından Güngörmez Mahallesi’ni ziyaret eden Albayrak, Mahalle Muhtarı Şefik Akdere ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle sohbet ederek fikir alışverişinde bulunan Albayrak, Güngörmez Mahallesi sakinlerinin mahalleleri ile ilgili taleplerini de dinledi.  Küçükyoncalı Mahallesi’ni de ziyaret ederek Mahalle Muhtarı İrfan Gündüz ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Albayrak, vatandaşların taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini de dinledi.

 

 

KÜLTÜR EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

Mahalle ziyareti kapsamında Saray Belediyesi tarafından Küçükyoncalı Mahallesi’ne kazandırılan Küçükyoncalı Kültür Evi’ni de ziyaret eden Albayrak, burada kadınlar tarafından üretilen el emeği göz nuru ürünleri inceledi. Başkan Albayrak’a ziyaretlerinde Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş de eşlik etti.

 

 

“KOORDİNELİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray’daki ziyaretlerinin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Çerkezköy’de devam eden altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında Akay ile fikir alışverişinde bulunan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi olarak, koordineli bir şekilde Çerkezköy’e hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyareti dolayısıyla kendisine teşekkür etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU