Akay, Tepe İlk ve Ortaokulu’nda oy verdi

Oyunu Tepe İlkokulu ve Ortaokulu’nda kullanan Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, “Milletin dediği olacak” dedi.

SİYASET 31.03.2024 12:50:00 0
Akay, Tepe İlk ve Ortaokulu’nda oy verdi

Oyunu Tepe İlkokulu ve Ortaokulu’nda kullanan Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay,“Herkes oyuna, sandığına sahip çıkarak inşallah demokrasinin gereğini yerine getirecek ve milletin dediği olacak” dedi.

 

Eşi Güliz Akay ve çocukları ile birlikte saat 11.30’da Tepe İlkve Ortaokulu’na gelen Vahap Akay, 1043 numaralı sandıkta oy kullandı. 

 

“MİLLETİN DEDİĞİ OLACAK”

 

Akay, “31 Mart geldi çattı. Bugünün Tekirdağ’ımıza, Çerkezköy’ümüze ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün herkes bir demokrasi mücadelesi verecek. Bugüne katkı koyan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Çerkezköy, Tekirdağ ve Türkiye için hayırlı bir gün olmasını ümit ediyorum. Vatandaşlarımız bugün 17.00’a kadar görevlerini yapacak. 17.00’dan sonra da herkes oyuna, sandığına sahip çıkarak inşallah demokrasinin gereğini yerine getirecek ve milletin dediği olacak” ifadelerini kullandı.