Akay, şampiyon sporcuları ağırladı

Tekirdağ’da düzenlenen atletizm yarışmalarında Koşu’da Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorisinde Tekirdağ şampiyonu olan Metin Seçkin Ortaokulu Kros Takımı, Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

SPOR 6.02.2024 12:35:00 0
Akay, şampiyon sporcuları ağırladı

Kros Takımı’na ziyaretinde Metin Seçkin Ortaokulu Müdürü Arif Zenginal, Müdür Yardımcısı Adnan Özcan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Göksu eşlik etti. 

 

“GÖNLÜMÜZ ONLARLA”

 

Sporcular, hedeflerinin Isparta’da yapılacak olan Kros Türkiye finallerinde Çerkezköy ve Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtirken, takımı kutlayan Belediye Başkanı Vahap Akay da “Genç sporcularımızın başarıları bizleri gururlandırdı. Metin Seçkin Ortaokulu Kros Takımını ve öğretmenlerini kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bu gençlerimizin arasında kros ve atletizmin diğer dallarında Türkiye, Avrupa, hatta Dünya şampiyonları çıkar ve ülkemizi başarı ile temsil ederler. Isparta’da yapılacak olan Türkiye finallerinde Metin Seçkin Ortaokulu Erkek Kros Takımımıza başarılar diliyorum. Gönlümüz onlar ile” dedi. 

 

Akay, takıma hediyeler de verdi. 

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ