Akaslan: Doğal gazın gelmesiyle hava kirliliği yüzde 50-60 azaldı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'nu makamında ziyaret eden GAZDAŞ Bölge Direktörü Tamer Akaslan, Keşan'a doğal gazın gelmesiyle hava kirliliğinin yüzde 50-60 oranında azaldığÄ?

GÜNDEM 19.01.2022 16:23:00 0
Akaslan: Doğal gazın gelmesiyle hava kirliliği yüzde 50-60 azaldı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu önceki gün makamında, GAZDAŞ Bölge Direktörü Tamer Akaslan, proje yöneticisi Gökhan Nogay ve İşletme Müdürü Cumhur Pekdemir ve GAZDAŞ Keşan Müdürü Murat Aras’ı ağırladı. Toplantıya Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünal da katıldı.

 

4 MAHALLEDE BAĞLANTI ÇALIŞMALARI BU YIL İÇERİSİNDE BAŞLAYACAK

 

Ziyarette konuşan GAZDAŞ Bölge Direktörü Tamer Akaslan, Keşan’da Doğal Gaz Projesi’nin yüzde 90 oranında tamamlandığını belirterek “Keşan’da 20 bin doğal gaz abonemiz oldu. Doğal gazın gelmesiyle Keşan’da hava kirliliği yüzde 50-60 azaldı. Projenin geri kalan yüzde 10’luk bölümünü de en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. İzzetiye, Paşayiğit, Yenimescit ve İstasyon Mahallelerinde de bağlantı çalışmalarına 2022 içinde başlayacağız. 2022 yılının planlamasını da yapıyoruz. Keşan Belediyesi ile uyum içinde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”

 

GAZDAŞ yetkililerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Doğal gaz çalışmaları sonucu hava kirliliğini kökünden çözümledik diyebiliriz. İlçemizde eksik olan mahallelerimizde de plan çerçevesinde çalışmalara başlanacak. GAZDAŞ ile Keşan Belediyesi olarak uyum içerisinde çalışıyoruz. Bugün kendilerini de belediyemizde ağırlamaktan mutluyuz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ