AK Parti, Çorlu İlçe Kongresi'ni yaptı

AK Parti Çorlu 7. Olağan İlçe Kongresi Pazar günü 15 Temmuz Kültür Merkezi'nde yapıldı. Seçimlere geçtiğimiz hafta Çorlu İlçe Başkanlığı görevine atanan Mustafa Keskin'in tek l

GÜNDEM 19.10.2020 13:45:00 0
AK Parti, Çorlu İlçe Kongresi

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi, Pazar günü 15 Temmuz Kültür Merkezi’nde yapıldı. Divan başkanlığını Genel Merkez İl Koordinatörü Ali Sevinç’in yaptığı kongrede konuşan İl Başkanı Mestan Özcan, kongrelerin, kadroların yenilendiği değişim günleri olduğunu ifade ederek “AK Parti takım ruhunu asla kaybetmez. Birlik ve dirliğinden de taviz vermez” dedi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de “Çorlu Belediyesi’ne hükümetten ne geliyorsa 1 kuruş fazlası Süleymanpaşa Belediyesi’ne gelmiyor.  Heykeller için hem parasını verecekler hem de ismini. Yine heykel belediyeciliği. İsmi verilecekse hediye edersin ben de senin ismini büyük bir tabloya yazarım. Hem para verilip hem de isminin yazılmasını anlayabilmiş misiniz” dedi. 


ÇORLU’NUN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ


Kongrede konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül de AK Parti hükümetleri döneminde eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, her alanda reformlar yaparak millet için tüm kaynakları seferber ettiklerini ifade etti. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de Çorlu’nun önemine dikkat çekerek, “Çorlu’muzu siyaseten ele aldığımızda sadece Tekirdağ’ımız açısından değil, tüm Trakya açısından da ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamamda hiçbir sakınca yok” dedi. 

 


YENİ YÖNETİM


Kongrede seçimlere Mustafa Keskin’in tek listesi ile gidildi. Delegelerin oyunu alarak ilçe başkanlığına seçilen Mustafa Keskin başkanlığındaki yönetimde Abdül Vahap Yıldız, Adem Durdu, Behr,man Tuğlu, Büşranur Arda, Elif Kurukuyu, Erdoğan Tazcan, Esra Mehmetoğlu, Gürcan Atsever, Güzin Dişlioğlu, Hasan Sami Gürbüz, İbrahim Emir Kılıçbüyük, Kenan Kelle, Mehmet Buğra Mutlu, Mustafa Serkan Akbulut, Nazmi Şahin, Neriman Çivici, Nihat Saydan, Nihat Yıldızoğlu, Osman Nuri Kuyu, Ramazan Mehmet İlice, Sabiha Özmolla, Sebahattin Birsöz, Sebahattin Ekşi, Semih Aybek, Semra Arısoy, Taci İşler, Tamer Pirotlu, Uğur Subaşılı, Zihni Öztürk yer aldı. 


Haber / Buse SERİN