Gözden kaçırmayın

Tekirdağ Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı Çorlu’da yapıldıTekirdağ Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı Çorlu’da yapıldı

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan toplantı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Kırmızı’nın sunumu ile devam etti.

DEĞERLENDİRME YAPILDI

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol tarafından Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli öğretmen eğitimleri, Velivizyon Projesi ve Mesleki Eğitim Politika Belgesi ve 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcının ve planlanan süreçlerle ilgili yapılan değerlendirmenin ardından komisyon üyeleri görüş, istek ve önerilerini dile getirdi. Toplantı, Vali Yardımcısı Mustafa Çek’in değerlendirme konuşmasının ardından sona erdi.

 

VALİ YARDIMCISI MUSTAFA ÇEK BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkan Vekili Nilüfer Ayça Bayraktar, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sezai Öztaş, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Sultan Ateşoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Özlem Aygenler ve komisyon üyeleri katıldı.

Haber / Erdal AYDIN