Gözden kaçırmayın

Gençlik Kampı alanında incelemelerde bulunduGençlik Kampı alanında incelemelerde bulundu

1488 yılında Sultan II. Bayezid tarafından yaptırılan külliyenin medresesi, bugünün tıp fakültesine denk gelen dönemin hekim yetiştiren bir eğitim kurumu, darüşşifası ise hekimlerin öğrendikleri bilgileri uygulama alanıydı.

REKTÖR HATİPLER BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Günümüzün eğitim – uygulama hastanelerinin bir örneğini asırlar önce bu topraklarda kurmuş olan atalarımızın mirasına sahip çıkmak ve şehrin tüm tarihi ve kültürel mirasına dikkat çekmek amacıyla Rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler başkanlığında yapılan senato toplantısına rektör yardımcıları, dekanlar, yüksekokul, meslek yüksekokulu, enstitü ve konservatuvar müdürleri ile genel sekreter ve seçilmiş diğer temsilciler katıldı.

YÖNETİM KURULU TOPLANTISI DA YAPILDI

10.30 ile 12.00 saatleri arasında yapılan senato toplantısında üniversitenin senato gündemi doğrultusunda yeni dönemin yol haritası üzerinde değerlendirmeler yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu. ı, görüş alışverişinde bulunuldu. Yine külliyede verilen öğlen yemeğinin ardından, saat 14.00’te üniversitenin yönetim kurulu toplantısı da gerçekleştirildi.

Haber / Buse AKIN