Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bazı fabrikaların bacalarından çıkan buhar ve gazlar insanları nefes alamaz duruma getiriyor. Vatandaşlar, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri ile ÇOSB yetkililerinin, Çerkezköy ve Kapaklı’da özellikle akşam saatlerinde geniz yakan pis kokularla ilgili halkı bilgilendirmesi gerektiğini ifade etti.

 

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİLER

Kapaklı İnönü Mahallesi'nde bulunan Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu'nun çevresindeki pis kokunun da hem çevreyi hem de öğrencilerin sağlığını tehdit ettiğini ifade eden vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulundu. Bu durumun özellikle çocukların eğitim aldığı okul çevresinde büyük risk oluşturduğunu ifade eden vatandaşlar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yetkililerini göreve davet etti.

“ZEHİR SOLUYORUZ”

Vatandaşlar “Çerkezköy ve Kapaklı’da özellikle gece saatlerinde genzimizi yakan keskin koku nedeniyle nefes alamaz duruma geliyoruz. Birileri zengin olacak diye bizler zehir soluyoruz. Bu sorunun çözümü için yetkililerin gerekeni yapmasını bekliyoruz” dedi.

Haber / Şaban KARDEŞ